Alla inlägg den 24 januari 2013

Av Lotta - 24 januari 2013 17:50

ORDET GLÄDJE SKULLE FÖRLORA SIN MENING OM DET INTE BALANSERADES AV SORG
Carl Gustav Jung


Det var ganska precis så här någon sade till mig förra våren. Fast med lite annan ordföljd. Tanken var att få mig att se att jag en dag skulle kunna känna glädje igen, just då var jag inte alls mottaglig för orden, men de blev kvar i sinnet iallafall och idag dök de upp igen här på nätet.


Den glädje jag känner idag kan närmast liknas vid mani, eller någon slags tripp på något. De gånger jag är glad är jag det med en intensiv känsla av lycka och kanske ibland med en känsla av vemod.

Den sorg jag känner är också vemodig, som kontrast mot den mördande sorg jag kände för snart ett år sen. Då stod jag ofta och bara skrek rakt ut, hemma, vid graven, i bilen. Var jag än var kunde den slå till och förlama mig, den sorg jag känner idag är mer vardaglig, den slipar långsamt på mina känslor mer är hackar sönder hela min själ. Den visar mig vägen till ett bättre mående och ger mig också förmågan att känna intensiv lycka och glädje.


Jag hoppas och ber om att året som ligger framför mig kan få bli riktigt bra. Att det innehåller jobb, skolstart för mitt ena barn, ett bra boende och KÄRLEK, det är jag och mina barn värda nu.


Nu ska jag snart åka hem och krama mina kids som varit borta hela dagen när jag jobbat. Vi ska se en film, kramas och bara mysa. Jag älskar mina barn så intensivt, ibland gör det ont, för det mesta är det bara ren lycka att få ha dem med mig.


Presentation


Hej och välkommen in till mitt liv!
Här möter du mig och min familj, mitt i ett helt vanligt liv.
En del får du veta om mitt vardagsliv, en del om mitt arbetsliv, och en massa om våra djur!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Barnen, mina fina prinsar!

                               

Min fina stolla!

Min fina Stolla, eller TösaMi som hennes namn är i passet,  finns inte längre. Hon fick galoppera vidare förra våren, min fina krigarhäst behöver inte längre vara nervös och orolig. 

 

Hundarna!

Hundarna är numer bara en hund, schnauzern Kompis har gått över regnbågsbron för att jaga björn och uppvakta mina bredkäftade damer där.

Nakenfisen Alioth, aka allanballan, är ensam hund på täppan nu och tror att allt han ser och kan känna är hans :-)          

Terrariedjuren

 

 

 Vi har hela huset fullt med reptiler, och det är väl ett udda intresse antar jag. Men det är roliga djur, som är intressant på sitt sätt.

                  


Ovido - Quiz & Flashcards