Alla inlägg den 21 januari 2013

Av Lotta - 21 januari 2013 19:01

Det är tre veckor kvar, inte två som jag skrev igår. Underligt hur fel jag tänkte när jag tittade på datumet....

En del saker påminner så mycket om honom, alldeles nyss tittade jag igenom kylen på jakt efter kvällsmat och hittade en juiceflaska. Det är Brämhults hallonjuice, och just den köpte han alltid till Ludvig. Det var viktigt med frukt och grönt till barnen, och det sista han handlade var 5-6 kg frukt till mig och barnen. "klarar ni er nu" frågade han, vi skulle vara ensamma fem dagar :-). Han hade köpt hem mat för ett helt kompani med barn! Och blommor till mig såklart, tulpaner naturligtvis. Dem och orkidéer är mina favoriter, och just tulpaner fick jag ofta när det fanns. Han visste hur man smörar för mig :-)

Att det snart har gått ett år, det är underligt. Hur mycket som har hänt, så destruktiv jag varit mot mig själv, så mycket folk jag träffat och så otroligt mycket jag lärt mig. Ofattbart konstigt år.

Det här året ska bli bra har jag tänkt, jag fick ju tyvärr ta ett väldigt tråkigt beslut om en hund, men i övrigt har det startat mycket bra faktiskt.
Förhoppningsvis kommer det fortsätta så.

Idag har jag varit hos bästa Fredrik Jörnebo och fått så många nålar i armar och ben att jag påminde en aning om ett piggsvin! I mitt ena örat var det fullt med nålar med, varmt blev det och gott sov jag där en stund. Jag höll på att ramla av bänken vid ett tillfälle!

Mina fina prinsar kom hem idag med, de har varit hos farföräldrarna över helgen :-). Daniel kom hem med glugg i munnen, han tog ut sin lösa tand i morse :-) Modig kille det där!

När jag kollade till hästarna stod de och vilade lite, men det blev ett herrans liv när jag öppnade nya balen åt dem. Det fanns kvar i gamla men det är nog bra att hålla två öppna eftersom de är fem som ska samsas om maten. Jag brukar öppna två åt gången och se till att det är ganska långt mellan dem, det gör det lugnt i hagen, och så får de röra sig lite när de går mellan stationerna så att säga! Vattnet på ett ställe, mat på ett par andra, och så ladan på ett tredje ställe. Det tvingar dem att röra sig lite mer, de blir gärna stående vid balen om allt är på samma ställe.


Dagens ordspråk då. Jag funderade ett tag men kom fram till att jag ville säga något om hur jag känner för livet, det här får sammanfatta det.

FYLL INTE LIVET MED DAGAR - FYLL DAGARNA MED LIV.

Presentation


Hej och välkommen in till mitt liv!
Här möter du mig och min familj, mitt i ett helt vanligt liv.
En del får du veta om mitt vardagsliv, en del om mitt arbetsliv, och en massa om våra djur!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Barnen, mina fina prinsar!

                               

Min fina stolla!

Min fina Stolla, eller TösaMi som hennes namn är i passet,  finns inte längre. Hon fick galoppera vidare förra våren, min fina krigarhäst behöver inte längre vara nervös och orolig. 

 

Hundarna!

Hundarna är numer bara en hund, schnauzern Kompis har gått över regnbågsbron för att jaga björn och uppvakta mina bredkäftade damer där.

Nakenfisen Alioth, aka allanballan, är ensam hund på täppan nu och tror att allt han ser och kan känna är hans :-)          

Terrariedjuren

 

 

 Vi har hela huset fullt med reptiler, och det är väl ett udda intresse antar jag. Men det är roliga djur, som är intressant på sitt sätt.

                  


Ovido - Quiz & Flashcards