Alla inlägg den 23 januari 2013

Av Lotta - 23 januari 2013 22:00

Idag var en bra dag, med mysiga barn på morgonen, bra lämning på dagis, en jättetrevligt dag med mysigt sällskap på butiken, mer mys på kvällen med kidsen, Fina och hans ena barn. Väl hemma blev det lite massage på barnryggarna, sen film en stund.

Imorgon ska jag till butiken igen, så nu är det sova på agendan.

Håll tummarna för mig lite är ni rara, jag vill ha ett positivt besked nästa vecka om jobb.

Kram alla!

Av Lotta - 23 januari 2013 07:45

Ord är mer smittsamma än några baciller

Artur Lundkvist



Ja det är så sant, det man säger till en annan människa stannar kvar. Man måste vårda sina ord och sina medmänniskor, det är vi alla ganska dåliga på, men det ger ju turymme för förbättring iallafall :-)


Kram mina läsare!

Av Lotta - 23 januari 2013 02:34

Jag vaknade till lite då ett av mina fina kids var på toa, normalt somnar jag om men tydligen inte inatt. Fel natt att vara vaken tyvärr, imorgon finns inte möjligheten att krypa ner i sängen på dagen då jag ska vara i farten hela dagen. Men det ger sig, om jag lägger ner huvudet på kudden så kanske det snart grusar till sig i ögonen igen.

Jag tror det snurrar i tankarna på grund av att det faktiskt ser ut som om jag väldigt snart har en sysselsättning. Det är flera år sen jag jobbade nu, förra året hann jag bara precis börja innan vi fick avsluta. Det jag gjorde då var att ta emot två extra barn hemma, som dagbarn, så jag var ju inte ute och hemifrån på jobb då heller.
Ska visserligen bli jätteskönt att få en stabil vardag, men samtidigt finns många tokiga tankar om hur jag ska fixa att jobba?..... Hur jag ska klara av att ha rutiner och vardagskrav på mig igen? Och hur jag ska klara att möta arbetslivets krav på att faktiskt utföra något som ger något tillbaka till en arbetsgivare?

Nu håller jag tummarna för att det jag önskar ska uppfyllas, en praktikplats på ett ställe där jag inte är i närheten av sånt jag alltid sysslat med förut. Det är ett jobb där man jobbar med det friska mer än det sjuka, och med sånt jag verkligen gillar.

Nåja, allt löser sig vet jag ju, så nu har jag bloggar klart om det här. Dags att slå igen de blå och be om lite mer sömn nu.
Kramar till er andra nattugglor!

Presentation


Hej och välkommen in till mitt liv!
Här möter du mig och min familj, mitt i ett helt vanligt liv.
En del får du veta om mitt vardagsliv, en del om mitt arbetsliv, och en massa om våra djur!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Barnen, mina fina prinsar!

                               

Min fina stolla!

Min fina Stolla, eller TösaMi som hennes namn är i passet,  finns inte längre. Hon fick galoppera vidare förra våren, min fina krigarhäst behöver inte längre vara nervös och orolig. 

 

Hundarna!

Hundarna är numer bara en hund, schnauzern Kompis har gått över regnbågsbron för att jaga björn och uppvakta mina bredkäftade damer där.

Nakenfisen Alioth, aka allanballan, är ensam hund på täppan nu och tror att allt han ser och kan känna är hans :-)          

Terrariedjuren

 

 

 Vi har hela huset fullt med reptiler, och det är väl ett udda intresse antar jag. Men det är roliga djur, som är intressant på sitt sätt.

                  


Ovido - Quiz & Flashcards