Alla inlägg den 6 februari 2013

Av Lotta - 6 februari 2013 21:34

Ikväll har jag en gäst, en fyrbent liten Kompis!
Han är här till på fredag, då hans husse kommer hem, så imorgon ska vi försöka få till en snygg klippning på herrn :-)

Vi pysslar med inget alls, lite mys i soffan och en skön kvällspromenad i mörkret. Nu ska vi lägga oss, vila lite inför morgondagen.

Av Lotta - 6 februari 2013 19:21

Ibland undrar jag hur jag fungerar, har just kramat på Fina och talat om att jag inte alls fattar hur bra jag är.....
Som om jag inte vore det?! Jisses, jag har ju klarat av det här året, så bra som någon skulle kunna begära! Både barnen och jag lever, lever bra och mår gott, och inte fan är jag en dålig människa..... Ändå ligger jag och säger att jag inte tycker att jag är bra?

Muppiga jag, ibland undrar jag som sagt. Men det ska väl ge sig, just nu är det mycket som far runt i skallen, nästa vecka är det ett år sen jag blev kvar ensam på Törngatan, med två små barn. Utan hopp om att överleva. Med långt planerade ideér om min egen död. Med ÅNGEST.


Idag lever jag mitt i det liv jag alltid önskat mig, med mina små barn. Långt ifrån ensam. Inga planer på död eller självskadande idiotier. Och framförallt, utan allt för mycket ångest. Utan livsleda.

Tvärtom, jag mår ju bra idag, med planer om framtiden, med mina barn på väg in i skolan och många tankar om hur mitt och deras liv ska se ut! Med en man som tycker om mig och som jag tycker om. Med en man jag vill dela vardagen med. Som jag kan tala med om vad som helst, och som ger mig svar på tal och mycket tankar.


Och med FANTASTISKT mycket minnen av en tid som var både bra och dålig, en tid som gav mig det finaste i mitt liv. En lånetid av en man jag älskade och ville leva resten av livet med, som kortades ner av livet självt. En man som var en människa, den människa jag valde en gång. Den människa jag bestämde mig för att skaffa två barn med och som var den bästa pappan ever. Den man som gav mig massor, och som inte tänkte på nåt annat än vårt välbefinnande. 


Nåja, jag ska ta oss fram till nästa vecka, lägga blommor och hälla en skvätt whiskey på graven, gråta en stund och sen ska vi gå ut i livet igen. Leva det fullt ut, tills det är dags för mig att ta rutschkanan ner till eldarna, musiken och dansen. Det är inget jag tänker skynda på, men jag lever ganska tryggt i förvissningen att det är så det ser ut. När det är dags för det.



Nu ska ni få se vad jag och barnen gjorde, det var lite för blött för att det skulle hålla helt perfekt, men det blev fint en stund.


Fågelträdet behövde lite till ljus, så det blev en lykta där.

 



En lykta vid infarten med, det blev superfint!






“Om det vore så roligt att arbeta som många påstår, så skulle borgmästaren hugga sin ved själv.“

Svenskt ordspråk

Ha det gott och ta hand om er nu!  

Av Lotta - 6 februari 2013 16:04

Jo, idag var och ÄR en bra dag!


Förmiddagen spenderade jag borta hos Fina, en skön promenad i snön, mysa framför brasan, äta semla till frukost..... Ja, jag njuter för fulla muggar när jag får vara med honom. Hämtade kidsen och gjorde ett par snölyktor som ska tändas när det blir mörkt, det gick åt fanders med den sista så vi gick in och myser inne istället. Just nu sitter två killar och ser på Den oändliga historien medan jag bloggar och lyssnar på Scorpions.


Bilder från dagen då:

 På väg till dagis var jag tvungen att stanna för att ta ett kort på min fina väg. Det är så vackert att gå under träden där, på kvällarna när jag slänger soporna går jag här. Katter och hund följer med och det är så himla mysigt!

 



En fröställning från förra året har dragit på sig vinterskruden

 



Hehe, tydligen har den här blomman fått extraöron med :-)

 



Egentligen ser den ut så här, men jag gillar den andra bilden bättre, Fina är ju med där!

 



Dessa raggisar kom och tittade på oss när vi var ute på ägen, de undrade nog vad vi pysslade med. Den till höger är fantastiskt snygg för övrigt, vore det inte så att jag inte vill ha islänning så vore jag såld nu :-)



Grabbarna grus är ju förstås med ut, den ena lite mer motvilligt, men när vi väl kom ut på ängen var det rätt skönt tror jag.

 




Sen, en eld i brasan är aldrig fel!

 




Här är Jacko på väg ut för att knipa svansen av en katt eller nåt, han var skitarg!

   



Daniel kollar Den oändliga historien, den är spännande tycker han.

 




Ludvig hölls på övervåningen en stund, han har lite svårt att vara still ibland...

  

Presentation


Hej och välkommen in till mitt liv!
Här möter du mig och min familj, mitt i ett helt vanligt liv.
En del får du veta om mitt vardagsliv, en del om mitt arbetsliv, och en massa om våra djur!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Barnen, mina fina prinsar!

                               

Min fina stolla!

Min fina Stolla, eller TösaMi som hennes namn är i passet,  finns inte längre. Hon fick galoppera vidare förra våren, min fina krigarhäst behöver inte längre vara nervös och orolig. 

 

Hundarna!

Hundarna är numer bara en hund, schnauzern Kompis har gått över regnbågsbron för att jaga björn och uppvakta mina bredkäftade damer där.

Nakenfisen Alioth, aka allanballan, är ensam hund på täppan nu och tror att allt han ser och kan känna är hans :-)          

Terrariedjuren

 

 

 Vi har hela huset fullt med reptiler, och det är väl ett udda intresse antar jag. Men det är roliga djur, som är intressant på sitt sätt.

                  


Ovido - Quiz & Flashcards